Selasa, 12 Februari 2013

Lirik Lagu Siapa Ingin Membawa- Fahrin Ahmad

 

Semalam dah berlalu episod pertama,RINDU BERTAMU DI ABU DHABI...siapa ada tengok ?...Pertama kalinya,..mama tercongok depan tv..dah lama tak menatap drama...belum pasti mama akan ikuti sepenuhnya drama bersiri ini,....Kelibat Fahrin yang ditunggu,..kihkihkih....wah berjubah arab gitu....hiihhihi....drama berkonflik keluarga kaporat....baru episod pertama,....hari ini,..sure nak tengok lagilah....

Tak puas dengar Fahrin nyanyi,...belum ada yang uplod videonya,...mama kongsikan liriknya dulu,...ooo..macho sangat dengar suaranya...


 OST Rindu Bertamu Di Abu Dhabi
Lirik Lagu Siapa Ingin Membawa - Fahrin Ahmad

Siapa ingin membawa
Aku terbang ke sana
Ke langit tinggi
Ke awan cinta

Siapa ingin membawa
Aku layar bersama
Ke laut dalam
Ke dasar mu sayang

Masihkah ada jalan bahagia
Simpati belas..

 p/s...tengok dengan hubby...yg masih bercuti..

 

Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Blog "Mia Duniaku"

25 ulasan:

adyna berkata...

salam..lama tak dtg cni.. header baru nie lebih cantik :)

BUNDA a.k.a KN berkata...

mule2 tu bunda rasa nak tunggu jugak nak tengok..sebab fahrin n hero coklat vanila adakan..last2 tertido..sedar2 dah kul 12 lbh...

dya bunga berkata...

dya xpernah dgr lagi lagu tu..hihi

✿A I N A A✿ berkata...

wahh cepat betul akk update mngenai benda ni.. hehehehhe.... ena tak sempat nk tengok semalam... sibuk dengan kenduri jiran

MulutPayau berkata...

Akak tak berkesempatan nak tengok citer tu...

Nastyna berkata...

Mia tak tengok sekali ker? Hopefully dah ada orang upload kat tenet drama ni, boleh la layan.

eita berkata...

tengok separuh je...

Warna Warni Kehidupan berkata...

lor.. lagu fahrin ahmad ke.. huhu dah nyanyi pulak dia.. kte tak tgk lagi cite tu betul2.. tgk sipi2 je hihi

C.T.K berkata...

tengok...dh mcm pak arab dh dia...hehehe

Haryati Faizal berkata...

ok gak, cume mungkin baru start kan so, belum dapat menghayati cerita tu...

lurun namzar berkata...

fahrin nyanyi?
kena lebih menghayati lagu nie.

Etuza Ezawarna berkata...

apa khabar ..etuza datang lagi ya..

Etuza Ezawarna berkata...

semoga ada tak serik baca komen etuza

Cik Nur berkata...

belum pernah dgr la..
nanti nak dgrlah.. :)

Deqla manjew berkata...

deqla x tgk.. tp lagu ni mmg fahrin yg nyanyi eh? wah..

Chic Na berkata...

tak tau pun. sejak bila fahrin ahmad ni pandai nyanyi? hehehe..

Mrs Velentine berkata...

perasan semalam...tgh cari juga videonya

Che Rosliza Che Mat berkata...

tak tengok lagi....tak minat tasha shila...

mama aryan berkata...

tengok juga citer ni,mcm best je..bole follow juga

Puan Kutu berkata...

boleh tahan gak suara fahrin.tak sgka boleh nyanyi mamat tu..:)

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

salam kak izan..
oo..boleh menyanyi jgk ye FA ni..

Fieda Rafli berkata...

masih belum tgk drama ni..

Nyue berkata...

nyue dh jatuh cinta dgn lagu ni

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

sedap gak sora fahrin kan

9n0L4 berkata...

hehe. minat fahrin ye. mcm berie betuk akak tercongok dpn tv tu. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...