Jumaat, 21 Mac 2014

Bila Dapat Dikesan Radar



Hai... sekali timbul pula... sesekali dapat dikesan radar.. kehkehkeh... rindu sangat pada semua.. entry malam Jumaat ini.. publish untuk pagi Jumaat.. punyalah sibuk mengesan radar...hah..masalah internet celcom pun sama... geramm saja walau pun pencawang dekat.. tapi line ... semput yaa amat !!

Bila dah ada line ini.. dapat laa buka blog.. terima kasih semua atas ingatan .. terharu rasanya baca komen.. In syaa Allah pada yang nak tengok suasana kampung ,.. pada yang nak tengok rumah kampung .. pada yang nak baca kisah terbaru Mia.. dan entry sampingan... mama akan usahakan... hihihi.. dan buka Nuffnang tadi.. bertambah semangat nak buat karangan semula bila dah dapat BE baru.. terima kasih Nuffnang... ehe.. dah merajuk baru nak bagi BE yaa... :p

blog mama, surirumahtangga, duduk di kampung, BE dari Nuffnang, cashout nuffnang, blogger tegar,


Terima kasih juga yang sudi bertandang dan klik iklan di sini... mama dalam proses nak balas kunjungan.. jangan merajuk yaa.. mama lambat sampai... duduk di kampung makin sibuk rupanya... hahah.. salah satunya nak menyapu laman... punyalah luas.. keh keh... boleh jadi satu senaman tuu.. sebab pagi sapu.. tengah hari dah penuh daun kering... petang sapu lagi... muhahahah... err.. tengah rajin... kahkahklah... yuhuuu... banyak benda lagi nak cerita.. tunggu next entry...

*.. masihkah blog ku ini diingati ??.. alahai.. blog merajuk.. bloglist hilang pulop.. nak kena edit semula.. susahnya tak ada bloglist tau...


 

Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Blog "Mia Duniaku"

Rabu, 12 Mac 2014

Izan MamaMia Kembali Bersiaran



Hai... ehe.. tajuk kan main.. macam lee ada yang merindu... Alhamdulillah dapat juga mencuri masa meng update blog kesayangan ini... menaip sambil berbungkus.. sejuk sangat di kampung nii... :p

Syukur dah nak masuk 2 minggu berpindah balik ke kampung halaman... Mia pun dah kembali sambung belajar di Tadika Kemas...macam macam cerita dan suasana baru berlaku... semuanya masih dalam penyesuaian ... moga semuanya okjer.

Oklah mukadimah saja untuk hari ini.. lain masa mama taip lagi.. gambar pun belum edit... ok ..tatatata tititii tuutu... nak pergi bersenam .. :p

 

Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Blog "Mia Duniaku"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...